zaterdag 9 mei 2015

We worden met de MD1 kampioen!!!

Daar staan ze dan. Een drietal speelsters van SDO die in de MD1 actief zijn. Het is de ploeg die kampioen gaat worden. Dat zonder meer volgens de enthousiaste SDO meiden. 
Staan in de competitie nu nog derde met nog een wedstrijd in te halen. Bovendien komt de nummer één van nu nog op bezoek in De Kuil te Bussum. Alles in eigen hand en dat weten deze drie kanjers van SDO als geen ander.

Deze drie kanjers uit de SDO MD1 gaan voor het kampioenschap!!!!
Van links naar rechts Anna, Anne en Elisa en die drie hebben het reuze naar hun zin bij SDO in Bussum. Waren afgekomen op de beslissingswedstrijd in de Hoofdklasse tussen Klarenbeek en Rhoon maar het boeide de meiden niet echt en daar hadden ze wel een punt.

Elisa is in haar MD1 team de topscorer en heeft er al 19 doelpunten in geschoten. Uiterst behendig met het leer en grote klasse voor deze echte goaltjesdief. Maar goed, deze jonge meiden waren er al rond half negen en liepen er zelf in de pauze nog ff vet cool te ballen.

Nou meiden zet m’n op en zorg voor de punten. Want dan worden jullie de echte kampioen. En het bestuur van rkvv SDO is trots op jullie, zeker weten!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten