SVS redde het net niet

De ploeg van Waldi Blinker en Gerrit van Geest hebben hun meerdere moeten erkennen in de meiden van het tweede van RCL.  Het tweede vrouwen team kwam net te kort om het verschil te kunnen maken. Bovendien om aanspraak te maken op de zo fel begeerde Tweede Klasse. Maar het team kwam nog net te kort. Volgens seizoen wellicht een nieuwe mogelijkheid met meer kennis en vooral ervaring om zich dan opnieuw te bewijzen.

SVS tegen RCL
Elizabeth van der Velde van SVS in duel met Judith Hogenboom van RCL

Op Sportpark ’t Slot van vv Capelle won RCL met 1-4. Met de rust stond SVS nog heel verrassend voor met 1-0 maar dat gaf wel een vertekend beeld weer. Maar zoals Michelle Kraayenbrink mij in de pauze toefluisterde gaat het wel om de doelpunten. Natuurlijk scoorde ze daar een vet cool punt.

Wel een schitterend doelpunt trouwens van SVS aanvoerster Bente van der Velde die vanaf 35 meter raak schoot. In de tweede helft kwam RCL langszij via Merel van den Eshof. Juist toen de meiden van Waldi Blinker en
Gerrit van Geest een licht veldoverwicht kregen sloeg RCL genadeloos toe. Een hoekschop van Debora van der Meer caramboleerde zomaar in de touwen terwijl Naomi Grootfaam en Michelle Kraayenbrink het nakijken hadden.
De wedstrijd was gespeeld met deze voorsprong voor de formatie van Ron Bernardon en Marcel Hogenboom. Echter de Racing uit Leiderdorp wilde zekerheid. Het werd 1-3 door een doelpunt van opnieuw Merel van den Eshof en de 1-4 eindstand kwam op naam van Riejette de Roo.