zondag 24 mei 2015

Berkel blij met één punt bij Den Hoorn

Den Hoorn tegen Berkel was spannend tot aan de allerlaatste fluitsignaal. Geen goed voetbal maar wel de bewogenheid van twee teams die er voor wilden gaan. Na het verlies verleden week van het eerste van Berkel tegen Brielle kwam de klap hard aan. Zeker in het -vrouwen- jubileumjaar van de vereniging. Berkel twee kon bij winst kampioen worden in de Vierde Klasse maar een hardnekkig virus speelden de spelers en technische staf parten. Het zou ook zonder meer nervositeit kunnen zijn want de ultieme kracht van de speelsters van Berkel zat niet meer in de benen.

Den Hoorn versus Berkel met een krijsende Demi de Boe die haar geluk niet op kan

Het werd na een 1-1 ruststand 2-2. Den Hoorn speelde onbevangen en Berkel tegen zichzelf. Knuffeljuf Demi de Boe had al de grootste moeite de organisatie op het veld optimaal te regelen.
Maar natuurlijk kreeg zij als geen ander voor elkaar om na een achterstand de boel weer op te peppen. Het werd met de hakken over de sloot gelijk terwijl de meeste mogelijkheden wel voor Berkel waren.

Komende week zaterdag op Sportpark Het Hoge Land de laatste horde of epiloog. Dat moet het tegen Blijdorp wel gebeuren!!!!

Den Hoorn temt onstuimig Berkel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten