zondag 28 september 2014

Het grote geheim van Maud Kuijpers

Promovendus IJzendijke doet het goed in de Eerste Klasse. Sterk op het middenveld met strakke passes en assertief, zelfverzekerd spel.
Aanvoerster Maud Kuijpers van de formatie uit Zeeuws Vlaanderen was na het gewonnen duel tegen VVIJ IJsselstein dan ook dolgelukkig en straalde dit ook uit.

IJzendijke aanvoerster Maud Kuijpers

Een volkomen verdiende 0-2 overwinning met zelfs een schitterende doelpunt van de fysiotherapeute. ‘Kwestie van trainen en nog eens trainen’, vertelde de goedlachse aanvoerster van IJzendijke. Maud Kuijpers genoot nog even ontspannen na onder het genot van een alcoholische drank in de commissiekamer bij het andere VVIJ in IJsselstein. ‘Het grote geheim is de ontspannen sfeer van de groep met super leuke meiden’, fluisterde Kuijpers zachtjes. Natuurlijk nu eindelijk Eerste Klasse voetbal, het doel van dit moment. ‘De tijdspanne in de Tweede Klasse heeft te veel tijd genomen maar door die tegenslagen zijn wij juist als groep naar elkaar toegegroeid’, aldus Maud Kuijpers.
IJzendijke na aflopp van het gewonnen duele in IJsselstein.

De trainingen worden bij IJzendijke opgeschaald naar drie keer per week om toch minimaal één keer per week als groep met elkaar te kunnen trainen. Het grote probleem van Zeeuws Vlaanderen waar de meiden door de week in heel Nederland verblijven voor studie en werk maar daar ook dankbaar trainen bij de plaatselijke verenigingen.
IJzendijke heeft de draai in de Eerste Klasse gevonden en zet hiermede Zeeuws Vlaanderen opnieuw op de kaart van Nederland.


IJzendijke pakt drie punten bij VVIJ (0-2)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten