zondag 28 september 2014

Anouk en Danique scoren wel voor VVIJ

Twee jonge kanjers van meiden van Voetbal Vereniging IJsselstein die wel eventjes lieten zien hoe je moet scoren. De 7-jarige Anouk uit de meisjes F1 en de 9-jarige Danique uit de meisjes E3 gaven een demonstratie op het veld voor die grote meiden. Maar die pikten de draad tegen IJzendijke echter niet op.

Links Danique en rechts Anouk die vol overtuiging scoorden.
De speelsters in de hoofdrol met de ballen in de hand.


Anouk vertelde na afloop dat het toch echt heel eenvoudig is. De leerling uit groep vier van KBS De Ark van Noach deed wel even verhaal. Had in de ochtend nog verloren met haar team maar was er van overtuigd doelvrouwe Liza Catseman uit het verre Zeeuws Vlaanderen te laten vissen. Niet op de heerlijke Zeeuwse mosselen maar de bal uit het net te laten halen.
‘Gewoon zigzaggen en die grote meiden op snelheid voorbij’, onthulde Anouk vol overtuiging en voegde er nog aan toe dat de doelvrouw de verkeerde hoek koos. Tja zo doe je dat dus ff vet cool. 
Het grote geheim van het scoren of doelpunten maken.


Het lijkt zo simpel maar vertellen jullie dat maar eens aan Robin Hendriks of Audrey van der Horst. Trouwens de coaches Marcel van de IJssel en Wilma Dorresteijn waren trots op jullie en doen heel goed werk binnen de club om juist het meidenvoetbal te promoten. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

De eerste resultaten lieten jullie al zien en zelfs de scheidsrechter wilde al 2-2 op het wedstrijdformulier invullen. Jullie doelpunten werden direct al in een heerlijke ijsjes omgezet en over een paar jaar spelen jullie als spitsen in het eerste elftal van VVIJ!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten