zondag 7 september 2014

Eindstand bij RCL tegen RKHVV in evenwicht

Kansen volop in de eerste helft voor RKHVV om afstand te nemen. Susan Daniëls en Marieke van Ottele de mogelijkheden maar geen doel weten te treffen. Natuurlijk RCL's sluitpost Susan Hogenboom in een uitstekende rol die prima werk verzette. Een ruststand van 0-0 en na de pauze omzettingen binnen het zo geplaagde team van de Leiderdorpse Racing.

Het lukte Marieke van Ottele van RKHVV om sluitpost Susan Hogenboom van RCL te verschalken.
Doelvrouwe Ashley Laurentzen van RKHVV grijpt goed in voordat goaltjesdief Samanta Stojanovic van RCL gevaarlijk kan worden.

Een aanvallender concept met in de 54e minuut een verdienstelijk doelpunt voor RCL die op naam kwam van Debora van der Meer na een hoekschop van Bianca van der Meer.

RKHVV vocht zich terug in het duel en vlak voor tijd mocht Suus Daniëls vanaf elf meter de gelijkmaker achter Susan Hogenboom in het net schieten.
Een juiste uitslag van een matig duel in de Topklasse Vrouwen.

RCL en RKHVV houden elkaar in balans (1-1)