zondag 14 september 2014

Pupil Mirjam scoort wel voor Berkel

De 11-jarige Mirjam was Pupil van de Week bij het duel tussen Berkel en Wartburgia. Deed het voorafgaand aan de wedstrijd heel stilletjes eventjes voor.  Hoe je op eenvoudige wijze heel effectief de bal in het net moet schieten.
Trouwens dat deed Mirjam al eerder die ochtend. Mirjam met haar lange benen maakt snel vele meters en is bovendien tweebenig in de afwerking. Links of rechts het maakt haar niet uit. 

 
Mirjam de Pupil van de Week bij Berkel

Een groot voordeel want de middenveldster is overal en in ieder team inzetbaar. Speelde al vroeg in de ochtend in de eigen formatie van de MD6 en later nog bij haar zusjes Caroline en Charlotte in de E2. In de arena van Sportpark Het Hoge Land liet de speelster, die in groep acht zit van de GBS Koningin Beatrix, wel ff zien hoe het moest. 

Mirjam liet wel zien hoe je moest scoren bij Berkel.
De klus gedaan voor Pupil Mirjam.

Die grote meiden zijn nu wel ff stinkend jaloers. Berkel coach Cees Kruys weet op termijn nu al de oplossing voor het probleem van het niet kunnen scoren. 
Doelpunten maken een vak apart en dat is Mirjam op het lijf geschreven. De toekomstige dierenverzorgster gaf in ieder geval wel ff gaaf cool haar visitekaartje af. 

Wartburgia wint bij Berkel met het kleinst mogelijke verschil

Geen opmerkingen:

Een reactie posten