zondag 5 oktober 2014

Nienke’s voorspelling was bijna goed

Pupil van de Week bij de wedstrijd in de Topklasse tussen RCL en Buitenveldert was de 7-jarige Nienke. Nou nou, die maakte een middag mee om van te dromen.
Op de foto met sterspits Bianca van der Meer, het aanstormend talent Faith Parto en het Goudse zoete smaakmakertje Lisette Graafland. Iedereen zou dat toch wel graag willen en de meiden uit groep vier van de openbare basisschool de Hobbit zijn wel ff vet cool stinkend jaloers op je.

Nienke als Pupil van de Week bij RCL tegen Buitenveldert. Samen met Bianca, Faith en Liseete op de foto nou dat wil iedereen wel.

Daarbij komt nog dat je ook Oranje’s jeugdinternational Shania van Nuland passeerde. Wat een doelpunt zeg, dat was echt van grote klasse. Je deed eerst je staart in model om vervolgens er als een speer voorbij te gaan. Die grote meiden uit Amsterdam bakten er niets van.

 De jonge dame won in de vroege ochtend al haar wedstrijd in de F11 en weet alles van Graziano Pellè. Een echte fan en alleen voetbal wat de klok slaat.

Daar gaat Nienke op weg naar haar doelpunt.

Haar favoriete eten is pannenkoeken met stroop wat haar lieve moeder zo heerlijk kan bakken. Met een grote koekenpan op het vuur, mmmmm lekker zeg....
  Maar aangezien die grote meiden heel moeilijk kunnen scoren vroeg sterspits Bianca van der Meer toch maar even naar het allergrootste geheim.


Nienke heeft gescoord en het geheim daarvan is nu wel duidelijk.
RCL's Pupil van de Week Nienke

Oei dat was me wat zeg. Bianca is helemaal weg van je nu je het grote geheim onthulde. Een broodje knak met ketchup. Dit grote geheimpje vertellen wij niet door. Ook niet aan de tegenstanders want heel RCL gaat voortaan voor de wedstrijd over op deze lekkernij dat zeker weten voor veel doelpunten zorgt.
Je voorspelling was met 2-1 bijna goed als die grote meiden de bal er gewoon ingeschoten hadden. Maar ja geen broodje knak met ketchup dus, en dat was dus ff wel het grote verschil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten