vrijdag 31 januari 2014

RVVH timmert aan de weg

Bij de Ridderkerkse Voetbal Vereniging Hercules een opvallend jeugdige groep meiden die onder de bezielende leiding van coach Remco Outjes lekker bezig zijn en punten pakken.
Afgelopen zaterdag werd Odysseus '91 opzij gezet en de resultaten van de laatste reeks wedstrijden opvallend. Ambitieus en supergemotiveerd wordt ieder week weer opnieuw sportief in de Hoofdklasse ten strijde getrokken. Dit met attractief en bovendien aanvallend spel.

Het vrouwenteam van Hoofdklasser zaterdag RVVH

De meiden doen volop mee in de top maar het team wil wel heel erg graag een periodetitel binnen zien te slepen. Geeft ook recht om voor promotie naar de Topklasse te gaan.
Tijdens de winterstop vertrok het team met staf voor een korte periode naar het Brabantse Overloon. Trainingskamp inclusief teambuilding en uiteraard werd er uiterst zinvol getraind.
De ploeg kampt vanaf het begin van dit seizoen met een aantal blessures. Veronique Versaevel brak haar kuitbeen en de aanvoerster kreeg te maken met een ernstige botkneuzing. Tegen de Utrechtse studentes speelden beide kanjers weer mee. In de lappenmand nu nog Leonie Dickhoff, Vivian van der Linde, Claudia Garcia Morena en Manuela Grootenboer maar dit lijkt slechts een kwestie van korte tijd te zijn.

RVVH coach Remco Outjes die na dit seizoen de club verlaat.

Coach Remco Outjes heeft aangegeven zijn overeenkomst niet te verlengen. De jonge coach wil graag een nieuwe uitdaging aangaan. Wat Remco Outjes samen met Willem Grootenboer met name de afgelopen twee jaar hebben gepresteerd is opvallend. Met een nieuwe lichting jeugdige speelsters een verse start maken. Uiterst ambitieus en gericht op prestatievoetbal maar wel met een speciale sociale betrokkenheid. Een wisselwerking die zijn vruchten nu afwerpt na twee jaar keihard sleutelen komen nu de punten binnen. En natuurlijk wordt daar keihard voor gestreden.

RVVH Vrouwen gaan voor een periodetitel.

Het allermooiste is uiteraard dat na afloop van dit seizoen meegestreden kan worden om weer op het allerhoogste niveau te mogen acteren. En wie weet gaat dit dan ook lukken. Maar ook als dit niet gerealiseerd gaat worden is er in Ridderkerk geen vrouw overboord. Het jonge ambitieuse team blijft heel gewoon en enthousiast de punten pakken.

RVVH wint cruciaal duel met 2-0 van Odysseus ‘91

Geen opmerkingen:

Een reactie posten