zondag 26 januari 2014

Opa is de beste!!!

De ‘place to be’ was zaterdag het sportcomplex van de Ridderkerkse Voetbal Vereniging Hercules. Twee kleinkinderen van de leidsman bij de vrouwen wilden hun opa wel even gaan verassen. Nou dat werd een echt feest.

Din & Berin die de harten van de speelsters sneller deed kloppen.

Din en Berin Barakovic zijn lid van RVVH en die twee mochten hun opwachting maken bij het vrouwenduel in de Hoofdklasse zaterdag tussen RVVH en Odysseus’91. Keurig opgedoft in een schitterende outfit met het haar strak vet cool in model. Zomaar aan de hand van de beide aanvoersters het veld oplopen nou, daar zou iedereen toch wel eventjes stinkend jaloers op worden toch? Maar de beide jeugdige charmeurs maakten wel degelijk indruk bij Jorieke Dijkstra van Odysseus.

Trotse opa op de achtergrond en de kleinkinderen vieren feest.

De tos meemaken van dichtbij en als dank nog beloond worden met twee herdenkingsmuntjes van het grote Oranje.
Het allermooiste was uiteraard dat na het passeren van het leer over de befaamde wit strakgetrokken krijtlijn een shirt tevoorschijn kwam met daarop de tekst ‘Opa is de beste’ in het Bosnisch ‘Dedo je zakon’.
Dat opa de beste was liet scheidsrechter Sead Pasalic wel eventjes zien. Normaal deeluitmakend van een arbitraal trio die bijna iedere zondag Hoofdklasse mannen fluit. Sead Pasalic was de beste man van het veld maar de kleinkinderen Din en Berin gaven daar wel een onvergetelijk tintje aan.

Voor meer beelden van deze twee uitzonderlijke jonge mannen klikt u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten