dinsdag 7 januari 2014

De target voor de Tieke dames is in zicht

IJzendijke met Nouk Wiersum op koers

Het laatste deel van het seizoen wordt voor de meiden van IJzendijke erg belangrijk. Verleden jaar werd net naast het kampioenschap en promotie naar de Eerste Klasse gegrepen. De ploeg van coach Ronny van Poucke uit Zeeuws Vlaanderen is nu wel de onvolprezen winterkampioen van de Tweede Klasse B en staat een paar punten los van de naaste concurrent. Het kampioenschap gloort aan de horizon en IJzendijke verdedigster Nouk Wiersum is ervan overtuigd dat de huidige koers van de ploeg de juiste is.

IJzendijke verdedigster Nouk Wiersum

De Eerste Klasse nu het doel van de Tieke meiden. Heel IJzendijke en ruime omgeving gaat daar deelgenoot van worden is de stellige overtuiging van Nouk Wiersum.
Dat het een groots feest gaat worden staat alvast. Niet alleen voor het gezellige vriendinnenteam, de technische staf, de begeleiding en de trouwe vaste supporters die uit en thuis langs de lijn staan. De Zeeuwse party wordt ook een woord van dank aan het adres van het bestuur van de club die juist de vrouwenvoetbalsport zo enorm promoot. En dan zeker niet te vergeten uiteraard feest voor alle inwoners van IJzendijke.

Zeeuws Vlaanderen

Want IJzendijke is voetbal en de vrouwenvoetbalsport in Zeeuws Vlaanderen is IJzendijke. Nouk Wiersum straalt en is de nuchterheid van Zeeuws Vlaanderen zelve. Over een paar maanden weten we meer maar Nouk Wiersum en geheel IJzendijke gaan ervoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten