zondag 2 december 2012

VVIJ triomfantelijk op derde plaats na 3-0 winst tegen RCL

VVIJ met degelijk spel langs RCL (3-0)

Een verdiende 3-0 winst na een 1-0 ruststand voor VVIJ tegen het Leiderdorpse RCL. Mogelijkheden kreeg de de ploeg van coach Marcel van den IJssel in ruime mate maar het lukte maar niet Racing sluitpost Susan Hogenboom te passeren. VVIJ liet absoluut het betere spel zien op het kunstgrasveld voorzien van licht. Het was koud en guur daar in IJsselstein maar de beide kemphanen waren aan elkaar gewaagd en gingen uiterst gemotiveerd voor de overwinning. Dat maakte het spel uitermate boeiend en bovendien spannend tot de laatste minuut.
De doelpunten kwamen op naam van Robin Hendriks die in de 14e minuut het openingsdoelpunt scoorde voor VVIJ.

Nena Kreber van RCL in duel met Marianka van Vliet van VVIJ.

Lieske de Gelder van RCL in duel met Laura Geitenbeek van VVIJ. VVIJ won dit duel in IJsselstein met 3-0 van RCL

In het tweede deel werd in de 72e minuut een klein foutje achter in de verdediging van de ploeg van Haaron Ahmed afgestraft. Hierdoor kwam niemand minder dan Marianka van Vliet in balbezit en met een prachtig subtiel lobje kon Van Vliet de 2-0 scoren. In de 76e minuut stopte doelvrouwe Susan Hogenboom van RCL een strafschop maar in de extra tijd werd het toch 3-0 voor VVIJ.
Doelpuntenmaakster opnieuw Marianka van Vliet voor VVIJ.
VVIJ staat nu heel triomfantelijk op een derde plek in de stand van de Eerste Klasse A.