zondag 30 december 2012

Een nieuwe spannende tijdruimte breekt aan

Wissel

De factor tijd in de hedendaagse beleving is omgezet naar economische belangen maar is slechts een relatief begrip als we kijken naar het heelal met een rondje rond onze planeten van slechts 25920 mensenjaren en een nieuwe cyclus van 63 miljoen jaar.

Een combinatie van wissels met een kruising brengt ons op de juiste route naar de toekomst.

Nieuwe vormen gaan ontstaan op basis van pure bezinning en bewustzijn in een veranderende samenleving. Ruimte voor elkaar tijdens de economische recessie waarbij vooral het volk door de regenten niet serieus wordt genomen. De graaimethoden of noem het de harkcultuur gaan voort onder het motto bezuinigingen die, eerlijk gezegd doodordinaire fiscale lastenverzwaringen zijn. Maar de wissel is al automatisch omgezet voor het juiste spoor richting toekomst.

Volle maan biedt een prachtig schouwspel. De invloed van maan en zon hebben wel degelijk invloed op het aardse.

Wij komen in een energetische zone terecht die door wetenschappers een nieuwe cyclus of periode wordt genoemd. De opwarming van de aarde maakt daar ook deel vanuit. Ook een normale cyclus die al in vroegere periodes werd aangegeven.
De zon, met een hoger geleidend vermogen met gamma- en plasmastralen die ook onze kant uit worden gestuurd. Te zien als noorder- en zuiderlicht die op de beide polen in onze atmosfeer terecht komen. Maar ook hoog energetische kosmische straling van andere sterrenstelsels komen op ons af. Een bijna niet waar te nemen golf van fluorescentielicht straalt ons toe. Dit heeft wel degelijk invloed op ons aardse doen en laten maar schept ook kansen in technologisch opzicht en daarbij onze energievoorziening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten