zondag 24 maart 2019

ARC haalt uit tegen Barendrecht

Eenzijdig duel in de Tweede Klasse B tussen ARC en het tweede team van Barendrecht. ARC speelde vanaf het eerste fluitsignaal direct op de aanval. Was ondanks het vroege aanvangsuur scherp en speelde de lange bal. De verdediging van Barendrecht nog niet geheel bij de les want in de tweede minuut scoorde Jent Bakker voor de Alphense Racing.

Vier minuten later was het opnieuw raak. Annemein Lukkien profiteerde van de afwachtende houding in de Barendrecht verdediging en schoot nummer twee achter doelvrouw Tessa Kooistra in de touwen.

De meiden van Barendrecht kwamen wel beter in het spel maar de Racing hield het overzicht en de regie. In de 25e minuut scoorde na goed doorgaan Julia Samsom een prachtig doelpunt. Vijf minuten voor de pauze was het opnieuw Jent Bakker die slim en op klasse nummer vier in de touwen schoot.

Het werd uiteindelijk 5-0. In de tweede helft was het opnieuw Annemein Lukkien die raak schoot voor de rood-zwarten. Een dik verdiende overwinning voor ARC op een zoekend Barendrecht waar het evenwicht ontbrak. Daarvan profiteerde ARC optimaal van en de weg omhoog is ingeslagen.