zondag 20 mei 2018

Afscheid

Bij Berkel werd na afloop van het duel tussen Berkel en Barendrecht afscheid genomen van Michelle Viveen en Nadia Roukes. Twee kanjers van kaliber die voor de club uit Lansingerland van groot belang zijn geweest voor het keurkorps van Egmond Blinker en Silvia Boogaard.

Michelle Viveen

De Vlaardingse fysiotherapeute en verzorgster Michelle Viveen gaat verder studeren en stage volgen. Geen tranen maar wel de pijn in de voet speelde heel even op. Michelle zullen we wel gaan missen. Naast de technische en medische kwaliteiten was ze de steun en toeverlaat van de Pupillen van de Week die steevast naast Michelle op de bank plaatsnamen.

Nadia Roukes

Voor Nadia Roukes ligt het verhaal iets anders. Die blijft gelukkig behouden voor de club alleen hangen de voetbalkicks dan in de wilgen. Alhoewel Nadia bij de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar wel heeft toegezegd altijd acte de présence te geven. Het is voor Nadia de kans om haar kwaliteiten als trainer coach te etaleren bij het tweede vrouwenteam van Berkel. Ambitieus als altijd de start van een andere carrière. De gevoelige snaar weet Nadia altijd wel te pakken dus spannende tijden breken aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten