zondag 8 april 2018

Pupil Jasmijn slaat Lisa Wijnen in de boeien

Het zal je maar overkomen. Echter de Pupil van de Week bij het duel tussen Berkel en Sporting ’70 was niemand minder dan de elfjarige Jasmijn. En juist die pittige tante wil later het allerliefste bij de politie gaan werken. Boeven achterna zitten en de handboeien om doen. En zo geschiedde want de blonde Jasmijn scoorde wervelend met de tong uit de mond het openingsdoelpunt. En Berkel aanvoerster Lisa Wijnen scoorde de tweede. Nou en die twee moesten eigenlijk mee naar het bureau voor een echte boevenfoto maar zover kwam het niet. Gewoon gezellig na de wedstrijd op de kiek want zeg nu zelf, wie wil nu niet op de foto met Lisa Wijnen. De twee doelpuntenmaaksters bij elkaar.


Jasmijn speelt in de meisjes onder elf en haar plek in het team is in de achterhoede. Ook wordt soms het doel verdedigd. Won in de ochtend met haar team glansrijk.
Zit in groep 7c van Basisschool Willibrord in Bergschenhoek en doet het daar vet goed. De allerleukste lessen zijn spelling en geschiedenis en weet nu al wat ze graag wil worden. De karaktervolle jongedame met de blauwe kijkers wil bij de politie of anders dierenarts worden. Zorg voor dieren staat hoog in het vaandel. Ook thuis want steevast hoort de verzorging en het onderkomen schoonmaken van de konijnen Desperado en Vlek tot haar taken.
Want thuis met mama Marlies en papa Sander en grote zus Linde is het altijd heel erg gezellig. Alhoewel het opruimen van haar kamer nog wel eens te wensen overlaat. Maar dat zien we door de vingers als de konijnen maar een schoon hok hebben.


Patat is voor Jasmijn heerlijke kost evenals pannenkoeken. Maar let op, ook gezonde groene groente gaat er bij Jasmijn in als koek. Mama en papa doen het alle twee volgens Jasmijn heel erg goed in de keuken. Een vette plus met heerlijke en gevarieerde kost. Is fan van de Oranje Leeuwinnen en dan met name van Lieke Martens. 
Een duidelijk voorbeeld want het doelpunt wat Jasmijn scoorde met alle bewegingen die daar kwamen deed veel weg hebben van een scorende Martens. Klasse uiteraard van Jasmijn die in het verleden ook judo lessen heeft gevolgd.Leest heel graag uit de jeugdboekenserie Kippenvel. Griezelverhalen want daar smult onze Jasmijn van. Maar ook de Donald Duck wordt helemaal uitgeplozen. Is daarnaast fan van het Volendamse zangduo Nick & Simon. 


De tos op het veld met scheidsrechter Jeroen Bruinooge uitvoeren en in de dug-out plaatsnemen naast Michelle Viveen, Jasmin Ghafoerkhan, Liza Claessen, Dominique van de Kerkhof en Nadia Roukes. Het was voor Jasmijn een feestelijke middag wat na afloop kreeg ze alle versierselen overhandigd die bij deze prestigieuze titel horen. Een oorkonde en de bal met alle handtekeningen van de speelsters. Het was een middag om nooit meer te vergeten.

Meer beelden van Pupil Jasmijn ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten