zondag 1 april 2018

Het grootste geheim van Pupil Alicia

Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen Berkel en IJFC was de opvallende Alicia. En opvallend in meerdere opzichten. De 11-jarige Alicia speelt in de meisjes onder dertien, is rechtsbenig en vult in haar team het middenveld aan op de linkerzijde. Menig assist kwam met de rechter pantoffel perfect aan. Alicia is een speelsters waar rekening mee gehouden dient te worden. Verborgen talenten en dat hebben Egmond Blinker en Silvia Boogaard, de coaches van het keurkorps van Berkel, ff heel goed gezien. Want nog nooit scoorde een pupil zo supersnel een doelpunt. Als de echte paashaas er vandoor op haar gouden schoenen en het roze strikje in de blonde wapperende haardos. Grote stappen en schijnbewegingen naar links en rechts en boem, zomaar doelvrouw Tamara Kamps het nakijken geven. Pure klasse!!Alicia is een mooie naam, ook een betoverende adellijke naam. Dat is wat zeg en Alicia zit op Basisschool Prinsenhof in Pijnacker. Heeft het daar in groep zeven reuze naar haar zin. De leukste lessen zijn activiteiten met gymnastiek, rekenen en taal. De Engelse taal dan wel te verstaan want volgens de pittige jonge dame met een eigen willetje kom je met vreemde talen veel verder. Weet ook al dat ze later juf wil worden. Een lange weg nog te gaan en het toeval is dat juist Berkel zo’n juf in het team heeft. Die geniet nationale bekendheid en luistert naar de naam Demi de Boe.


Die heeft je op de bank in de eerste helft ff bijgespijkerd over het mooie vak van onderwijzeres. Alicia weet het zeker dat juf haar ding is. Vooral om met de leerlingen leuke dingen te doen, streng te kunnen optreden als dat nodig is maar wel de juiste educatie of lesstof te geven waar ze wat aan hebben. Sowh hé kom je dat ook nog ff tegen en daar raak je wel van onderste boven.
Frank en Maarten de pleegvaders van onze jonge dame met de sprekende blauwe kijkers. Met tweeling broertje Michael en poes Parel een gezellige boel maar of iedereen thuis zo blij is met de kookkunsten van Alicia werd toch niet helemaal duidelijk.


Een talentvolle speelster maar ook van kokkerellen weet Alicia alles af. Het allerlekkerste is Gadogado met heel veel groenten en rijst. Daarnaast is pizza iets wat ff als tussendoortje wordt genoemd maar haar grote geheim is het recept van haar eigengemaakte bami. Bami ... maar eh hoe doe je dat dan ........
Nou, we kregen het recept echt mooi niet. En dat is balen uiteraard. Alicia’s grootste geheim is de receptuur van de eigen bami. Alle meiden van Berkel zijn uiteraard reuze benieuwd en willen graag bij je langs komen om van je heerlijke gerechten te mogen genieten. Dus ga maar snel aan de slag.


Is onwijs fan van de rappers Boef en Lil’ Kleine en naast voetbal is dansen haar ding. Lieke Martens het meest ideale voorbeeld en Feyenoord haar cluppie naast uiteraard de vrouwen van Berkel. Heerlijk op de bank naast Sandra Welles, Demi de Boe en Michelle Viveen en de uitslag bijna goed voorspeld. Immers met één doelpunt verschil zou Berkel gaan winnen en dat klopte helemaal. Had de middag van haar leven en na afloop nog even op met juf Demi de Boe op de foto. Want zeg nu zelf, wie zou nu niet op de foto willen met Demi. Dat wil iedereen wel maar het was de dag van Alicia. Kortom een feestelijke dag en met een bal met handtekeningen van de speelsters werd het een middag om nooit meer te vergeten.

Meer beelden van Pupil Alicia ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten