dinsdag 2 januari 2018

De Toppers van Berkel duelleren

Op zaterdag 6 januari is het zover. De Berkel toppertjes uit vervlogen tijden gaan de tweestrijd aan met het huidige keurkorps. Dat alles op Sportpark Het Hoge Land in Lansingerland. Aanvang van het spektakel is 14.00 uur. De inzet van de wedstrijd, als intermezzo voor de Nieuwjaarsreceptie, is uiteraard de eer.


De eerste zaterdag van het nog prille jaar. Dat houdt traditioneel in veel spelvreugde op de velden van cvv Berkel. Clinics voor de jeugd, uitreiking van de Grote Clubactie en de mannen tegen de jongemannen onder de drieëntwintig. 


Hoofdact van de middag de prestigieuze sportieve strijd tussen de vrouwen. Dat beloofd een waar spektakel te worden. De coaches Cees Kruys en René van Wijk van de toppers van toen zijn er van overtuigd de slag in het voordeel te beslechten.  Immers werd onder hun bezielende leiding in seizoen 2015-2016 het ongeslagen kampioenschap binnen gesleept.


Een ultieme prestatie op zich! Wellicht dat Kruys en Van Wijk een tipje van de mysterieuze geheimen laten zien op het veld. Altijd leerzaam ook voor de jonge generatie speelsters.

Klinkende namen als Carina Gilhuys, Melissa van den Berg, Annemieke van der Voort, Elsa van Leeuwen, Fenneke van der Breggen, Kimberley Vermeulen, Angelique Hoek - Raaijmakers, Romana Basilaris, Daphne Godee, Janneke Westerhof, Linda Welles, Corine van der Gaag, Sigrid Kranse, Beau van Wijk, Renate Bakker en Natasja Balm nemen het op tegen het keurkorps van assistent coach Silvia Boogaard. Samen met coach Egmond Blinker staan die twee met hun hechte groep meiden toch maar mooi bovenaan in de Eerste Klasse A.


De vrouwenafdeling van Berkel maakt er in ieder geval een mooie start van in het nieuwe jaar. De wedstrijd staat onder de bezielende leiding van toparbiter Tom van der Hoeven die juist de vrouwenvoetbalsport als geen ander ambieert.  Meer info op cvv Berkel.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten