zondag 28 januari 2018

Ma, Na en Jo zwaaien de scepter

Een verrassende ontwikkeling bij Berkel. Voor het keurkorps als technische staf stond nu Marinka van Dijk en Johan van Aalst. Ondersteund in het veld met Nadia Roukes.
Opvallend maar de realiteit is dat coach Egmond Blinker ziek was en assistent coach Silvia Boogaard ook niet aanwezig kon zijn. Stelde wel in overleg het aanvalsplan op van de middag.


Nadia Roukes is de opkomende ster uit het oosten. Gaat een hele grote worden en weet van akkoorden alles af. Samensmelting om eenheid te creëren. Speelt nu nog steeds met veel plezier in de hoofdmacht maar heeft het derde team onder haar vleugels. En hoe, want spelvreugde en beleving optimaal bij haar meiden en resultaten volgen. Deed voor deze match wel ff heel tactvol de voorbespreking.


Marinka van Dijk als voorzitter van de vrouwencommissie nu weer in de arena actief met uiterst simpele maar o zo nuttige, soms kleine aanwijzingen. Karaktervol meeleven en beleven. Tevens manager Johan van Aalst voor het eliteteam van Berkel. Het effect van maximale info want de technische informatie en omzettingen werden heel keurig vertaald naar dadendrang binnen de witte lijnen.




Dat de ploeg van Ma, Na en Jo verloor was bijzaak. Het keurkorps was nog niet op temperatuur met het plots overkomende lagedruk gebied. Niet warm gedraaid waardoor na tien minuten spel Berkel al tegen een twee nul achterstand aan moest kijken. Het team herstelde zich uitstekend met de tactvolle aanwijzingen van Ma en Jo. Creëerde zelf een aantal mogelijkheden en het tweetal in het blauw leefde enorm mee.



Dat uiteindelijk diep in de tweede helft Berkel nog een derde tegentreffer moest incasseren was alleen maar voor de statistieken van belang. De drie-eenheid complimenteerde de meiden na afloop met de inzet en uitvoering. Het tactisch en technisch concept met glans geslaagd met dank aan Sil en uitgevoerd door Ma, Na en Jo.


Meer beelden van Berkel tegen Jong ADO Den Haag ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten