zaterdag 10 juni 2017

Berkel blijft Eerste Klasser

Berkel speelde op Sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker tegen het tweede team van Barendrecht een wervelende wedstrijd. Winst was in deze match het enige dat telde en dat werd vooraf al duidelijk gemaakt door de coaches Nadia Roukes en Ronald Lamens.


Een uitstekende wedstrijd volgde waarbij wel degelijk Barendrecht ook de nodige mogelijkheden kreeg. Echter de meiden van Berkel bewust van de handhaving in de Eerste Klasse. Vochten voor iedere meter en lieten hun eigen mentaliteit weer zien. Winst met 3-0 en wat waren de meiden en de technische staf daar blij mee. Het bekende handhaving in de Eerste Klasse.


Een moeilijk seizoen maakte de promovendus mee. De start van de competitie prima maar de ploeg zakte weg en kwam in de gevarenzone terecht.
Alles weer rechtgezet met strateeg Ronald Lamens aan het roer die de loodzware taak vervulde het sentiment een andere wending te geven. Dat met de deskundigheid van Nadia Roukes en Silvia Boogaard aan zijn zijde. De beleving en motivatie weer optimaal en een dik verdiende winst. Handhaving het credo en feestvieren een feit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten