zondag 5 maart 2017

Wassenaar het spoor bijster

De mannen van Wassenaar verloren uit bij Woubrugge met 3-1. Bij rust was de stand met 1-1 nog in balans. In de eerste helft was de ploeg van Herman Kooijenga de bovenliggende partij en scoorde veelbelovend het eerste doelpunt.

Maar het tij keerde en Woubrugge vocht zich terug in het duel. Kwam verdienstelijk op gelijke hoogte maar toch waren de beste mogelijkheden wel voor de nu in het rood geel gestoken team.
De punten hard nodig, dat is zeker maar hoe vreemd kan een wedstrijd verlopen.

In deel twee lieten de Kerkehout bewoners het initiatief over aan thuisploeg Woubrugge. Die profiteerde maximaal en de ploeg won terecht met 3-1.

Kwaliteitsverschil of een mentaliteitsverschil. De vraag waar de komende tijd op Sportpark Kerkehout aan gesleuteld moet gaan worden. De trein moet weer in cadans komen en op tijd gaan rijden. Dat gaat lukken met de coaches Herman Kooijenga en Nico Buis.