zondag 12 maart 2017

Pupil Minke

Pupil van de Week bij het duel tussen Berkel en Smerdiek was niemand minder dan Minke. Een vrolijke getalenteerde jonge dame met pit die een onvergetelijke middag had. Scoorde zelfs een heel mooi doelpunt. Want laten we eerlijk zijn de subtiele bewegingen van het jeugdtalentje waren opvallend om sluitpost Jade Massing het nakijken te geven. Met de tong net buitenboord, net als trouwens Sandra Welles, voor de extra concentratie. Een echte doordouwer die haar doel weet te bereiken. En dat lukte uitstekend. Lof van Berkel coach Michel Visser en ook Martin Vaissaire van Smerdiek was onder de indruk.


De 9-jarige Minke speelde met haar team in de ochtend gelijk. Staat in het elftal steevast als linker middenveldster het spel te verdelen. Voetbal is haar alles en de grootste hobby is natuurlijk het spelletje met de bal. Is een grote fan van doelman Kenneth Vermeer want die is echt vet cool en Feyenoord uiteraard haar club.


Zit in groep zes van de Koningin Beatrix School en heeft het daar reuze naar haar zin.
De allerleukste lessen zijn gymnastiek en creativiteit met afwisselende opdrachten als figuurzagen en verven. Echt leuke bezigheden waar Minke zich helemaal in kan uitleven. Wil dolgraag juf worden op een basisschool en met jonge kinderen werken.
Papa Jeroen is zeker geen onbekende binnen de club en mama Elsa volgde dochterlief om alles voor later vast te leggen. Tom en Max de broers en Noortje het zusje van Berkel’s Pupil van de Week Minke.


Lust heel erg graag patat en pizza en mama kookt thuis het allerlekkerst. Zo dat weten de speelsters van Berkel nu ook wat ook die vinden dat heel erg lekker. Wie weet komen ze wel op visite bij jullie thuis want je scoorde natuurlijk wel een heel mooi doelpunt. Houdt ook van Nederlandstalige muziek van onder meer supertalent Aliyah die naast zingen ook acteert in kinderfilms.


Een onvergetelijke middag voor Minke want die was echt het middelpunt. Kreeg na afloop een fraaie bal met de namen van de speelsters daarop geschreven en een oorkonde om deze dag nooit meer te vergeten. Na afloop op de gevoelige plaat met een aantal kanjers van de hoofdmacht ook al zo’n mooie herinnering voor de toekomstige juf. Juist daar zullen je klasgenootjes en vriendinnetje wel stinkend jaloers op worden.
Maar Minke had de middag van haar dromen en dat neemt niemand haar meer af.


Meer beelden van de Pupil van de Week Minke ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten