zondag 14 februari 2016

Vajenn scoort belangrijke punten

Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen RCL en RVVH was de 3-jarige Vajenn. De kleine grote dame bewees voor de Leiderdorpse Racing wel eventjes haar kwaliteit en scoorde met een opvallende actie. Natuurlijk met haar grote idool Kirsten Kok aan haar zijde. Want Kirsten is haar alles en eerlijk gezegd heeft Vajenn daar wel haar punt.

Pupil van de Week Vajenn

Vajenn had het reuze naar haar zin daar in de dug-out. Naast Faith Parto en Lisette Zegers met bovendien haar moeder Janet maar daar had Vajenn niet zoveel aandacht voor. Wel voor de grote reservebal en de vet fraaie muts met ballen. De dag kon voor Vejenn niet meer stuk. Naast een hele grote fan van Kirsten Kok heeft Vajenn de muziek van Justin Bieber en Jeroen van der Boom hoog op haar verlanglijstje staan.


Maar voetbal haar passie en profvoetbalster haar doel en dat klinkt voor de kenners niet geheel vreemd. Moeder Judith was ook al zo’n super getalenteerde speelster bij het roemruchte clubs als Iduna en Alkmania. De appel valt nooit ver van de stam want ook opa Gerrit was altijd op de Aardam te vinden.

Opa Gerrit met River en Oma Trees met Vajenn

Vajenn zit op Peuterspeelzaal Ukkepuk. Een hele grote gezellige school met juf Jacqueline en juf Eefje die met de andere leidsters alles in goede banen laat verlopen. Voor nu eerst de zwemlessen en dan op voetbal en natuurlijk wordt dat RCL, hoe kan het ook anders.
En kijk dan krijgen opa Gerrit en oma Trees het nog drukker want dan is Vajenn geen klein meisje meer. Alles in het belang van kracht dus ook gezond eten. Wel zeker met Vajenn want spinazietaart met de power van de groene groente gaat er altijd wel in.
Kan ze nog beter laten zien aan de speelsters van RCL op welke wijze er gespeeld moet worden. Ook dat natuurlijk van opa Gerrit geleerd.

Pupil Vajenn met zus River en de RCL speelsters Sabine Verheul, Lisette Zegers en Marijke van den Berg.

Vajenn wees RCL de weg naar de winst en na afloop vet cool op de foto.  Samen met zus River en aanvoerster Sabine Verheul, Lisette Zegers en de matchwinnaar van de dag Marijke van den Berg die heel erg goed oplette toen Vajenn scoorde. Haar dag werd een feest.

Meer beelden van Pupil Vajenn ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten