zondag 21 februari 2016

Negen minuten om het verschil te duiden

Berkel maakte in Leidschendam-Voorburg tegen de plaatselijke RKAVV de aanspraak op de titel waar. Beheerst, afwachtend en met souplesse op het juiste moment het verschil maken. Dat deed de formatie van Cees Kruys in optima forma. In slechts negen minuten werd het onderscheid gemaakt met drie effectieve doelpunten.

Teammanager Johan van Aalst

‘Moeilijke wedstrijden’, vertelde teammanager Johan van Aalst na afloop. Daar scoorde Van Aalst zijn punt want wie wil nu niet van dit Berkel winnen. En laten we eerlijk zijn, dat kan altijd een keer gebeuren. Dat weten de meiden van Berkel maar al te goed. Iedere week een finale spelen en de wedstrijden op tactiek en techniek beoordelen. Natuurlijk zijn er nog veel meer factoren van invloed maar de wil om te winnen en collectief voor het resultaat te gaan optimaal aanwezig.
De weg nog lang naar het zo fel begeerde kampioenschap en de focus op de Eerste Klasse waar Berkel absoluut thuis hoort. 


Lindy Hogendoorn

‘Droom en realiteit houden wij absoluut gescheiden’, vertelde Lindy Hogendoorn vol overgave. Doel, ambitie en daadkracht de ultieme stimulans om volgende week zaterdag te vlammen.
In het 41-jarig bestaan van de grootste meiden- en vrouwenafdeling in die regio kan een mijlpaal worden bijgeschreven. 
Nummer twee Barendrecht komt 5 maart op bezoek op Sportpark Het Hoge Land. Winst van groot belang maar het plezier in het spelletje voetbal essentieel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten