zondag 13 september 2015

Tweede winst op rij van RCL

De meiden van Janet Griffioen doen we mee in de Hoofdklasse! Na degradatie uit de Topklasse snel en degelijk weer het verloren terrein zien terug te winnen. Dat is de ambitie van coach Janet Griffioen die een paar wedstrijden voor het einde van de voorgaande competitie het tij had moest keren. Dat lukte haar echter niet meer, de dijk was al te ver heen.
Na de winst verleden week op VIOD werd thuis op Sportpark De Bloemerd de Jonge Welpen van Telstar afgetroefd met 2-1 na een 0-1 ruststand. 


Net als politici een nuchtere kijk op het voetbalspelletje en met beide benen op de grond. Marijke van den Berg weet als geen ander dat scoren heel leuk is maar het is en blijft een teamsport. Maar volgens de kenners staat ons nog meer te wachten daar in Leiderdorp.

Quinty van der Velde
RCL aanvoerster Sabine Verheul vertroeteld Quinty van der Velde
Voor het duel werd Quinty van der Velde door RCL aanvoerster Sabine Verheul nog even in het zonnetje gezet. Dat alles volledig terecht uiteraard. Ouinty speelt nu bij de Witte Welpen maar staat noodgedwongen op krukken langs de lijn. Gelukkig voor Quinty van voorbijgaande aard. Speelde de afgelopen jaren bij RCL en maakte nu de overstap. Een talent is Quinty zeker en we hopen haar binnenkort weer te zien spelen.

RCL verslaat Jong Telstar met 2-1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten