zondag 20 september 2015

Stella wijst RCL de weg

Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen RCL en Jong PEC Zwolle was Stella. De speelster uit de F6 maakte een middag mee om nooit meer te vergeten. Met Riejette, Kim en Solange lekker een balletje trappen om vervolgens de aftrap te nemen en uit het niets als een wervelwind op te duiken voor de doelvrouw van PEC Zwolle. Om dan bovendien nog te scoren. Dat is pure klasse!!


De 7-jarige Stella heeft het ook reuze naar haar zin op basisschool De Tweemaster. Rekenen en taal zijn wel haar lessen en dierenverzorgster wellicht in de toekomst een wel heel erg gave job. Wel voor de verre toekomst voor Stella die nu nog in groep 4 zit. Eerst nog even lekker buiten spelen, ravotten en hutten bouwen. Daar is Stella een kei in.


Voor wat betreft het eten gaat patat er altijd wel in. Papa kookt het lekkerst en dat is ff  mooi meegenomen. Want Surinaams is de specialiteit. Nou en daar hadden de RCL speelsters Riejette de Roo en Solange de Smit wel vet cool belangstelling voor. Die zijn ook helemaal weg van Surinaamse Roti. Dus wie weet mag papa nog eventjes gaan kokkerellen voor de vrouwen van RCL.

Links Solange de Smit en rechts Riejette de Roo met in het midden natuurlijk Stella.
De ploeg waar Stella het meeste belangstelling voor heeft is Ajax. Haar favoriete speler is Lionel Messi van FC Barcelona. De uitslag van de wedstrijd had Stella bijna goed.
Ze had wel een heel bijzondere middag en dat kan niemand haar meer afnemen. Want in de bestuurskamer kreeg Stella nog veel meer cadeautjes waaronder de wedstrijdbal met alle handtekeningen van de speelsters.
Nou Stella daar zullen je vriendjes en vriendinnetje wel even stinkend jaloers van worden.

Voor meer beelden van Stella, RCL's Pupil van de Week, klikt u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten