zondag 13 september 2015

Iris voorspellingen komen helemaal uit

Een feestmiddag voor de acht-jarige Iris die maar eventjes tot Pupil van de Week werd gebombardeerd. Dat alles bij de wedstrijd tussen RCL en Jong Telstar.
Vooraf lekker ballen met Romana Bernardon en Kim Oosterom en alleen dat is een feest om nooit te vergeten.


Speelt zelf bij RCL in de F2 en is linkervleugelverdedigster maar had in de ochtend met haar elftal verloren. Zit in groep vijf van Basisschool De Schakel en rekenen is haar leukste les. 
Wel een dame die verbanden weet te leggen want tovert een heleboel cijfers zo uit haar hoofd. Want ook de eindstand van het duel tussen RCL en de Jonge Witte Welpen van profclub Telstar had Iris met 2-1 helemaal goed.
Ze is een echte fan van RCL speelster Jill Gotink die op het middenveld vele meters mocht maken. Maar haar allergrootste idool is toch de Argentijn Lionel Messi van FC Barcelona. Natuurlijk is Iris wel degelijk een echte fan van de RCL vrouwen.Dit alles onder het toeziend oog van moeder Lisette en vader Pieter. Maar ook zus Anne en broer Tom waren van de partij om Iris aan het werk te zien. Samen met aanvoerster Sabine Verheul en scheidsrechter Robert Boosten met de bal in de hand de arena inlopen. De tos om daarna met Kirsten Kok de aftrap te nemen. Als een echte prof passeerde Iris de Telstar verdedigsters en schoot het leer in de touwen. Kei vet cool natuurlijk.
Prima werk van dit jonge talentje dat spinazie wel heel erg lekker vind. En het is nog gezond ook want alle talenten bij RCL eten groene groenten.  Zo kom je verder om later in het eerste te komen. En t
rouwens moeders kookkunsten worden wel heel erg goed gewaardeerd. 


Na het duel nog even op de foto met Dominique van Wensveen en rechts wie anders dan Romana Bernardon. Om stinkend jaloers op te worden toch?? In de kantine kreeg Iris nog eventjes alle versierselen overhandigd die bij deze titel horen en het feest voor Iris compleet.

Voor meer beelden van Iris klikt u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten