zondag 3 mei 2015

Kim schiet raak bij Alkmania!!!

Pupil van de Week bij Alkmania tegen Velsen was Kim Hogenboom. Nou nou, die babbelde er vrolijk op los. Geen speld tussen te krijgen bij de kwebbeltante. Weet wat ze wil worden en liet wel ff vet cool zien dat scoren heel gemakkelijk is. Wordt binnenkort met haar team ME1 kampioen. ‘Op 16 mei, maar dan moet er wel gewonnen worden’, aldus de 9-jarige Kim. Ondanks de druilerige regen had Kim het reuze naar haar zin daar bij die grote meiden in de dug-out.

Pupil van de Week bij Alkmania tegen Velsen was Kim uit de ME1

De leerling van RK Basisschool De Schakel zit in groep zes en weet nu al wat ze later graag wil gaan doen. Jawel als een echte prof voetbalster haar brood met beleg gaan verdienen. Gymnastiek supercool, het allerleukste op school en op een goede tweede plek onze Nederlandse taal. Spelling dan met name voor de jonge dame die er geen gras over laat groeien. Haar favoriete speler is, hoe kan het ook anders, Lionel Messi van FC Barcelona.
Dus werd heel koelbloedig ff voorgedaan hoe je moet scoren. Slalomde heerlijk langs de verdedigsters van Velsen en schoot raak. Maar die grote meiden hebben van de wijze les van Kim niets geleerd. Die kregen in het duel tegen Velsen veel kansen maar scoorden slechts één doelpunt. Terwijl Velsen er drie in de touwen schoot.

Pupil Kim als middelpunt bij Alkmania tegen Velsen

Buiten spelen en knutselen de leuke bezigheden voor Kim die zich wel graag laat verwennen door de kookkunsten van vader Emile. Veel groenten waaronder spinazie want dat is heel goed voor sporters. Patat met die hele speciale saus gaat er trouwens ook wel in maar groente is voor toekomstige profs wel belangrijk.
In het bijzijn van vader Emile, moeder Nicolet en grote zus Floor was het voor Kim een onvergetelijke middag. 


Links Sandy van de Water en rechts Madieke Zaad en de ster in het midden is Kim.

Na afloop toch nog eventjes op de kiek met Sandy van de Water en Madieke Zaad en daar zullen alle vriendjes en vriendinnetjes wel ff stinkend jaloers op worden. Want echt dat krijgt niemand voor elkaar.
En natuurlijk Kim als stralend middelpunt en die genoot met volle teugen ondanks het verlies en de regen. Maar wel zorgen dat je met de ME1 op 16 mei wint!!!!!!


Meer beelden van Kim, de Pupil van de Week bij Alkmania tegen Velsen ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten