maandag 21 april 2014

Strafschoppen bepalen eindstand RCL tegen FC Twente beloften

Romy Siera van RCL had er na afloop best wat moeite mee. Veroorzaakte in de wedstrijd tussen RCL en FC Twente Beloftenteam twee strafschoppen die de voorsprong van de Leiderdorpse Racing teniet deed. Romy Siera vond de eerste niet terecht gegeven omdat de bal werd gespeeld. Maar toch besliste de goed fluitende Jeroen Achterberg voor twee strafschoppen die dus RCL op een 1-2 verlies zette in een heel matig duel in de Topklasse Vrouwen.

Drita Celaj van RCL schermt vakkundig de bal af.
Kelsey van der Laan van FC Twente sterk aan de bal maar sluitpost Susan Hogenboom van RCL zou heel goed gaan ingrijpen.

FC Twente scoorde in de eerste helft wel twee keer maar deze doelpunten werden terecht afgekeurd wegens buitenspel. Dit overigens wel gepaard gaande met allerlei onzinnige zaken van de Twente bank.
RCL scoorde na rust de 1-0 via Marijke van den Berg. De strafschoppen werden verzilverd door Lisanne van Gurp en Cheyenne van den Goorbergh.

Opvallend bij RCL doelvrouwe Susan Hogenboom, de zwaar verkouden Drita Celaj en invalster Stephanie Hartogs.