maandag 21 april 2014

RCL’s Pupil van de Week Mathilde

Pupil van de Week bij de wedstrijd van RCL tegen de reserves van FC Twente was Mathilde Slottje. De speelster uit de F12 vermaakte zich op uitstekende wijze. Toonde trouwens op meerdere fronten haar kwaliteiten. Voordat de wedstrijd goed en wel op gang was gekomen had Mathilde al gescoord. Als een paashaas ging Mathilde er vandoor en scoorde de eerste treffer achter doelvrouwe Kim van der Werff.

Pupil van de Week bij RCL was Mathilde Slottje
Snel en uiterst behendig werd er gescoord.
Mathilde deed alle kunstjes van breakdance wel eventjes voor.
Pupil Mathilde scoorde fraai
Stinkend jaloers jawel want wie wil nu niet op de foto met RCL's topspeelster Drita Celaj. Link Mathilde en rechts Jurek.

We dachten dat Samanta Stojanovic snel was maar Mathilde Slottje op haar speciale rood-gele kicks ging er echt als een haas vandoor en was niet bij te houden.
Mocht op de foto met Drita Celaj samen met haar broer Jurek en zeg nu zelf wie wil dit nu niet. De leerlinge uit groep 3 van de Openbare Jenaplanschool de Hasselbraam doet het goed en heeft het daar reuze naar haar zin. Ze is een fan van Lionel Messi van Barcelona en van Graziano Pellè van Feyenoord maar houdt ook veel van breakdance.
Liet iedereen in de bestuurskamer van RCL eventjes zien wat breakdance is.
Kreeg frieten met mayonaise voorgeschoteld maar echt haar favoriete voedsel is dit gelukkig niet. Nee het is bami voor Mathilde maar in de winter mag boerenkool ook. Maar dan wel met een worst erbij. Natuurlijk hebben we dit genoteerd maar het is wel een geheimpje. Kreeg daarna in de bestuurskamer van RCL uit handen van speelster Sabine Verheul alle presentjes die bij deze prestigieuze titel horen. Waaronder de speelbal met alle namen van de RCL speelsters daarop vermeld. Het was een klein feestje en dat vond Mathilde super gaaf.

Voor meer foto's van Pupil van de Week Mathilde klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten