zondag 23 maart 2014

SteDoCo vergeet te scoren tegen RVVH

In het begin van tweede helft een ontketend SteDoCo wat absoluut de bovenliggende partij was tegen RVVH. Maar het scoren was het allergrootste probleem voor de meiden van coaches Jannie Timisela en Manuel Langendoen van SteDoCo. Het was wel het significante verschil in het duel in de Hoofdklasse Vrouwen Zaterdag. RVVH kwam en Hercules overwon met 1-4.

RVVH vierde terecht feest na de 1-4 overwinning op SteDopCo in Hoornaar.

Coach Remco Outjes van RVVH maakte na afloop een groot compliment aan zijn vrouwen. Dit volkomen terecht want die knokten zich eensgezind naar dit bereikte resultaat. De veerkracht van de blauw-witte formatie optimaal en een verdiende winst al stond de ploeg een periode flink onder druk. Collectiviteit het sleutelwoord en alles gebaseerd op de toekomst. Remco Outjes vertrekt bij zijn vrouwen en coach Michel Visser is zijn opvolger. Maar Outjes wil dolgraag een periode pakken om in de structuur van de Hercules visie mee te doen in de promotiestrijd. De club met uitstraling want ook veel speelsters staan in de rij. De eerste naam is Alyssa Dijkstra die van Oostkapelle afkomstig is. Maar er volgen er ongetwijfeld meer.


Kirsten van den Berg van RVVH met de zwaar geblesseerde Lisanne van Gelder.
Dit keer geen tranen maar een vet coole glimlach van Joëlle de Bondt van SteDeCo.

Ook een teleurgestelde SteDoCo coach Jannie Timisela die met haar speelsters wel het spelbeeld in de tweede bepaalde maar niet konden scoren. Het was wel de waarheid van het moment en het uiteindelijke verschil want de ploeg was er wel heel erg dichtbij. Het zit de formatie uit Hoornaar zeker niet mee en in de resterende duels moeten punten gepakt worden. 


SteDoCo moet meerdere erkennen in RVVH

Geen opmerkingen:

Een reactie posten