zaterdag 15 maart 2014

Pupil Iris geniet van alle aandacht

Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen RCL en Saestum was Iris Brouwer. En Iris genoot met volle teugen van dit spektakel. Mocht met niemand minder dan Jill Gotink op de foto en zat de hele wedstrijd steevast in de dug-out.

Pupil Iris met moeder Lisette, vader Pieter, broer Tom, zus Anne, Chelsea Disseldorp met nummer 18 en Marcha Duijkers.

Het onmiskenbare RCL-talentje van zes jaar deed het uitstekend. Mocht met Marijke van den Berg de aftrap nemen en passeerde op onnavolgbare wijze die grote bomen van meiden uit Zeist. Zelfs Joniek Bonnes had geen schijn van kans tegen de subtiele bewegingen van deze opkomende ster. Ook doelvrouwe Selena Babb van Saestum moest de gang naar het net maken op de onhoudbare schuiver van Iris. Grote klasse om een doelpunt te scoren maar dat deed kleine Iris wel ff heel fraai.

Joniek Bonnes werd door Pupil Iris het bos in gestuurd.

Dit alles onder het toeziend oog van moeder Lisette en vader Pieter. Maar ook zus Anne en broer Tom waren van de partij om Iris aan het werk te zien.
Gaat iedere dag met veel plezier naar school. Lezen en rekenen haar ding maar voetbal en buitenspelen tja wat dacht je, dat is echt Iris ten voeten uit.
Zit in groep 3 van De Schakel en al haar vriendinnetjes zijn wel eventjes flink jaloers op wat Iris mee mocht maken. Natuurlijk is Lionel Messi van Barcelona haar idool maar ook Jill Gotink van RCL ja dat is toch ook wel een prachtige voetbalster en wel ff dichter bij huis. Maar als het om eten gaat is pizza wel vet cool, want daar lust Iris wel pap van.


Jill Gotink met Iris op de gevoelige plaat.

In de bestuurskamer werd het feestje voortgezet. Niemand minder dan voormalig BeNe League speelster Chelsea Disseldorp en Marcha Duijkers overhandigden alle versierselen behorende bij deze titel aan Iris.


Meer beelden van Pupil Iris klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten