zaterdag 8 maart 2014

ARC neemt sportieve revanche op RCL

De vrouwen van ARC lieten er op Sportpark Zegersloot tegen RCL geen gras over groeien. Met prima spel werd de Leiderdorpse Racing met 3-1 verslagen. RCL kwam in dit stuk, onder leiding van de goed fluitende Peter van der Kooij uit Hoofddorp, niet voor. Totaal geen beleving in het Leiderdorpse spel te bekeken. Pass na pass foutief alsof het fraaie weer een nadelige invloed had. ARC daarentegen beheerste het middenveld en was snel in de omschakeling. Veel mogelijkheden werden gecreƫerd en na een 1-1 ruststand liep de Alphense Racing simpel en gemakkelijk uit naar 3-1.

Nicole Zijderveld van ARC sterk aan de bal
ARC speelster Kirsten Hendriks op snelheid langs Maaike Toonen van RCL.
Malu Postel van RCL lijkt te gaan scoren maar doelvrouwe Tiffany Graf van ARC greep goed in.
Zo willen wij het zien op Internationale Vrouwendag. Tiffany Graf van ARC met Merel van den Eshof van RCL die tegen elkaar van RCL die tegen elkaar streden maar na afloop het reuze naar hun zin hebben.streden maar na afloop het reuze naar hun zin hadden.

De doelpunten werden gescoord door Kirsten Hendriks voor ARC en Lenie Mendes Fernandes voor RCL voor de pauze. In het tweede deel scoorde Nicole Zijderveld en Annemein Lukkien voor de Alphense Racing.
IJzendijke liep dankzij ARC drie punten verder uit en maakte met 0-5 geen fout bij het Rijswijkse Vredenburch. 


Lees hier meer over dit aantrekkelijke duel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten