zondag 23 februari 2014

Pupil Jasmijn geniet met volle teugen

Niemand minder dan Jasmijn Nieuwenhuizen uit de F8 was tijdens het duel tussen RCL en Fortuna Sittard de Pupil van de Week. Haar voorbeeld is Wesley Sneijder maar we kunnen het natuurlijk ook veel dichter bij huis zoeken.

Pupil Jasmijn met Marcela Cabrera, Malu Postel en Drita Celaj

Want laten we eerlijk zijn wie wil er nu niet op de foto met het talent Marcela Cabrera. Die kleine Cabrera is technisch zo begaafd en wat dacht je van Drita Celaj. Op de millimeter nauwkeurig een pass geven. En dan toveren we ook nog uit de hoge hoed Malu Postel die hoger kan springen dan de hoogste boom op Sportpark De Bloemerd.

Met RCL aanvoerster Samira Benchamach het veld betreden, wat een feest voor de spits uit de F8.

Jasmijn genoot er met haar wapperende blonde haren zichtbaar van. Mocht aan de hand van RCL aanvoerster Samira Benchamach de arena betreden en dat is zeker niet voor iedereen weggelegd. Iedereen stinkend jaloers op Jasmijn. Daarnaast werd Jasmijn ook nog dikke maatjes met scheidsrechter Ron Wolf en mocht ze de toss voor haar rekening nemen.
Later werd op de bank flink commentaar geleverd op de leidsman. Ook dat hoort bij voetbal en RCL scoorde daar wel een punt.

Katja Demacker omspelen is voor Jasmijn de gewoonste zaak van de wereld.

De aftrap nemen met Samanta Stojanovic. Nou zeg de hele klas van basisschool De Leeuwerik zou dat wel willen meemaken. Die zijn stinkend jaloers maar onze Jasmijn stond er maar mooi en deed het uitstekend. Sluitpost Katja Demacker had het wel heel erg moeilijk om de bal te onderscheppen. Dat lukte haar niet op de wervelende actie van onze Jasmijn.
Later werd Jasmijn in de bestuurskamer toegesproken door de voorzitter van RCL Thomas Stolker. Ontving ook alle versierselen die bij deze titel horen waaronder een gesigneerde bal met alle namen van de speelster erop.
Het werd voor Jasmijn Nieuwenhuizen een onvergetelijke dag.

Meer beelden van de Pupil van de Week ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten