zondag 9 februari 2014

Gouden voetbalshow van SVS in Gouda

Debbie Wetzel van SVS scoorde in het duel tussen Jodan Boys en SVS een gouden wereldgoal. Het was de tweede van de middag van de in totaal zeven treffers die SVS in het net werkte. Vanuit een onmogelijke positie werd met haar rechterbeen een lobje ingezet die over iedereen en alles heen in de uiterst verre hoek in de touwen verdween. SVS boekte een knap resultaat tegen een strijdend Jodan Boys. Maar daar zag het in de eerste helft absoluut niet naar uit. Sport Vereniging Schollevaar stond dan wel op voorsprong maar het was Jodan Boys wat het spel in hadden had.

Debbie Wetzel van SVS uit Capelle aan den IJssel.

Na sterk tactisch ingrijpen van de coaches Arry Willemsen en Murat Karaulu werden de posities anders ingevuld. De linies sloten aan en de collectieve eenheid was optimaal.  Een schitterende prestatie werd geboekt. 
Aanvoerster Anouk Angkotta van SVS was zoals altijd duidelijk in haar perfecte analyses en was van mening dat het hele team op basis van karakter en doorzettingsvermogen een groot compliment verdiende. Ook de technische staf werd niet onvermeld gelaten en verdiende in haar ogen ook een grote pluim. ‘We moeten hard blijven werken om juist als één hecht team voor het resultaat te gaan. In Gouda gingen we collectief als eenheid voor goud en dit op zich is al een mijlpaal maar we zijn er zeker nog niet’, aldus de aanvoerster van SVS die op wilskracht het openingsdoelpunt voor haar rekening nam.

Gouden zevenklapper voor SVS tegen Jodan Boys

Geen opmerkingen:

Een reactie posten