zondag 23 juni 2013

Topklasser RCL uit Leiderdorp gaat voor goud

Topklasser RCL uit Leiderdorp zet ambitie neer

De aspiraties van Topklasser RCL uit Leiderdorp zijn duidelijk. De technische staf onder aanvoering van hoofdcoach Haroon Ahmad maakte dit zaterdag bekend. De target glashelder en zonneklaar maar naast sportieve prestaties van de selectiegroep wordt meer betrokkenheid verwacht bij andere verenigingsactiviteiten.

Topklasser RCL presenteerde de vrouwenselectie

Naast coach Haroon Ahmad bestaat de technische staf uit Bert Siera, Ron Bernardon, Marcel Hogenboom, Ronald Nieuwenhuizen en Ton Zwagerman. Als keeperstrainer werd een wel heel bekende naam naar voren gebracht maar de onderhandelingen waren nog in volle gang en een handtekening was nog niet geplaatst.
Veranderingen ook in de medische staf bij de Leiderdorpse club waar Stephanie Zwaan als fysiotherapeut toegetreden is om de speelsters in die specifieke trajecten te begeleiden en indien nodig te behandelen.
Trainer coach Haroon Ahmad presenteerde zijn meiden en noemde iedere speelster afzonderlijk om bij de nieuwe aanwinsten achtergronden te vertellen. De complete vrouwenselectiegroep werd niet alleen aan elkaar maar ook aan bestuur en sponsoren voorgesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten