zondag 9 juni 2013

Rhoon wint Rotterdam Cup na strafschoppen tegen RVVH

Voetbal Rotterdam Cup voor Rhoon

RVVH tegen Rhoon bleef na 90 minuten onbeslist. Gescoord werd er niet in de reguliere tijd maar wel zag het talrijke publiek op Sportcomplex Varkenoord dat RVVH het spel in handen kreeg. Veel mogelijkheden werden gecreëerd maar de stugge meiden uit Rhoon, met Petra Dugardein onder de lat, liet het scoren niet toe. Rhoon was selectief in de aanvalsdriften maar bijzonder gevaarlijk en kreeg ook veel minder mogelijkheden dan RVVH. Maar die meiden uit Rhoon hadden het duel wel kunnen beslissen. Hoe oneerlijk dit dan ook was tegen Hoofdklasser en titelverdedigster RVVH uit Ridderkerk.

Rhoon wint na strafschoppen in de finale om de Rotterdam Cup van RVVH

Strafschoppen moesten gaan uitwijzen wie de prestigieuze Voetbal Rotterdam Cup 2013 zou gaan winnen. De loterij van elf meter trappen die na de eerste serie ook geen winnaar opleverde. 4 tegen 4 en een vervolg. Lang duurde dit echter niet want nadat Rhoon scoorde ging het mis voor de meiden uit Ridderkerk in de gelijkmakende beurt.

Doelvrouwe Petra Dugardein van Rhoon maakt het publiek duidelijk dat haar ogen de allerbeste waarneming is.

De ontlading was gigantisch en de meiden van Rhoon vielen elkaar in de armen en knuffelden bijkans Dugardein onder het gras. Die werd trouwens uitgeroepen tot beste doelvrouw van het toernooi.

Winnaar van de Voetbal Rotterdam Cup 2013 Rhoon

Na de officiële handelingen werd door aanvoerster Sandra van Tol de fraaie beker aan de supporters getoond en kon het feest een aanvang nemen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten