zondag 14 oktober 2012

RCL viert enthousiast feest na eerste overwinning thuis op RKHVV

RCL verslaat RKHVV en viert eerste winst uitbundig

De eerste overwinning van de RCL-vrouwen in dit seizoen werd een feit. Met 2-1 werden de vrouwen van RKHVV uit Huissen verslagen. In de eerste helft wist de ploeg van coach Tom Polman behendiger met de natuurlijke elementen om te gaan. Immers de arena van Sportpark De Bloemerd in Leiderdorp leek door de enorme hoosbuien meer op een nieuw gevormd moerasweidegebied.
Mogelijkheden waren er voldoende voor promovendus die goed voetbal neerlegde. In de tweede helft wijzigde coach Barry Sikking van RCL zijn strategie en dit wierp zijn vruchten af.

Marieke Peters van RKHVV en Romy Siera van RCL zien het leer onder sluitpost Anne Garretsen in het doel verdwijnen. De 2-1 een feit en dit bracht RCL de eerste winst van dit seizoen.

De traditionele buikschuiver wordt ingezet door de meiden van RCL na de overwinning van 2-1 tegen RKHVV

Direct al Romy Siera die de 1-0 scoorde op aangeven van Lenie Mendes Fernandes. Zes minuten later scoorde Marieke van Ottele op een pass van Suus Daniels de gelijkmaker.
Romy Siera scoorde in de 78e minuut haar tweede doelpunt van die middag. Sluitpost Anne Garretsen van RKHVV dook in de natte doelmond over het leer heen en de bal verdween onuitstaanbaar traag in de uiterste hoek tegen de touwen.
Na zes maanden weer winst thuis voor de Racing en dat werd gevierd.