zaterdag 20 oktober 2012

Malou Guis Pupil van de Week bij RCL

Na afloop van het gewonnen duel van RCL-vrouwen tegen RKHVV was het Malou Guis die door speelster Ilse Baak in de schijnwerpers werd geplaatst.  Malou wees de voorwaartsen van het keurkorps van coach Barry Sikking de juiste weg door maar eventjes heel fraai de score te openen en werd direct door scheidsrechter Chris Merkensteijn in klinkende munt uitbetaald. Vond het prachtig en spannend in de dug-out, vooral die buikschuivers na afloop.

Malou speelt in de ME1, is als geboren rechtsbenige aanvalster heel dynamisch en zit in groep 6 op de Openbare Jenaplanschool de Hasselbraam in Leiderdorp. Heeft naast voetbal meer hobby’s waaronder streetdance en zingen. Is fan van Feyenoorder Jordy Clasie en vader zoon en dochter gaan met regelmaat naar de Kuip in Rotterdam.

Nena Kreber, Shirley Nederpel en Ilse Baak van RCL met de Pupil van de Week Malou Guis op de foto.

Op de foto naast links Nena Kreber, Shirley Nederpel en Ilse Baak het gezin Guis met rechts vader Jan-Paul, moeder Vanessa en broer Tristan met als middelpunt pupil van de week Malou, die overladen werd met de bij deze titel behorende versierselen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten