zondag 21 oktober 2012

Bernardus thuis met 0-2 onderuit in bekerduel tegen Jodan Boys

Jodan Boys bekert verder dankzij 0-2 overwinning bij Bernardus

Een leuk bekerduel kreeg het publiek in Hazerswoude-Rijndijk voorgeschoteld. In de eerste helft veel mogelijkheden voor het team van coach Peter de Groot om te scoren. Met name Lisa Hogeboom en Karin de Boer van Bernardus kregen mogelijkheden om van te watertanden. Natuurlijk waren er spaarzame aanvallen van Jodan Boys en zelfs Berni van der Lecq toucheerde de lat maar de 0-0 ruststand was een juiste afspiegeling. In de tweede helft waren het de meiden van coach Egbert Smeenk uit Gouda die het spel bepaalden.

Een uithaal van aanvoerster Martine Harkes van Bernardus gaat net voorlangs in het bekerduel tegen Jodan Boys.
Marijke van de Berg van Jodan Boys was de matchwinnaar in het bekerduel tegen Bernardus in Hazerswoude Rijndijk. Van de Berg scoorde alle twee doelpunten.

In de 52e minuut scoorde Marijke van de Berg de 0-1 en een last leek af te vallen van het Goudse team. Veel kansen werden gecreƫerd maar de meiden verzuimden het veldoverwicht in klinkende munt om te zetten.
Door de druk van de Boys uit Gouda kregen Karin en Britt de Boer wel degelijk mogelijkheden de stand een ander aanzien te geven. In de extra tijd scoorde opnieuw Marijke van de Berg voor Jodan Boys. De ploeg uit Gouda een ronde verder in het KNVB Beker.