zondag 28 oktober 2012

Berkel vergeet te scoren en mag heel blij zijn met een punt tegen VVOG

VVOG walst in laatste fase bijna over Berkel heen (4-4)

In een opzienbarend duel kwamen de meiden van VVOG uit Harderwijk tegen Berkel in Lansingerland langszij. Die speelsters van coach Barry Koot hadden daarvoor slechts tien minuten nodig om een 4-1 achterstand in een gelijkspel om te buigen.
De wedstrijd was eigenlijk al helemaal gespeeld en thuisploeg Berkel op een ogenschijnlijk riante voorsprong en kreeg daarnaast kans na kans om de afstand zelfs te vergroten. De voorwaartsen van coach Cees Kruys verzilverden die mogelijkheden echter niet.

De 1-1 werd gescoord door Chantal Niebeek van VVOG die vanaf een bijna onmogelijke hoek het leer in de verste hoek deed belanden in het duel tegen Berkel in Lansingerland.

Melanie den Dulk van Berkel op weg naar de 3-1 in het duel tegen VVOG

Met nog tien minuten op de klok eerst een strafschop die Thalina van Olst in de uiterste hoek schoot. Vervolgens Esmeralda van Dasselaar die in de 43 minuut de 4-3 liet aantekenen. In de extra tijd deed ze dit nog eens dunnetjes over en zorgde voor een belangrijk punt voor het Harderwijkse team.

Isabel Monster van VVOG in duel met Silvia Boogaard van Berkel.

In de eerste dertig minuten van de eerste en tweede helft in feite een superieur Berkel die opende met een doelpunt van Silvia Boogaard. De gelijkmaker werd gescoord door Chantal Niebeek. 1-1 de ruststand en daarna was het Berkel die verder uitliep naar 4-1 door doelpunten van Silvia Boogaard, Melanie den Dulk en Nadine Bier.