zondag 20 oktober 2024

Slimme Sarah scoort wel

De Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen Berkel en Wartburgia was Sarah. Een superslimme leergierige jonge dame met een grote belangstelling voor alles wat om haar heen aan de orde is. Wist als enige speelster van de tweekamp wel te scoren.
Daar was coach Kim de Bruin van die grote meiden maar wat blij mee. Die kregen dat toch mooi niet voor elkaar.
De 8-jarige Sarah met de grijsgroene kijkers vertelde wel dat ze bij het scoren hulp had gekregen van aanvoerster Demi Verlangen. De voorbereiding van de fraaie slalom met de pass. Maar ja … Sarah wist wel ff vet cool de Amsterdamse sluitpost Aukje van Seijst te omspelen en af te drukken.

Onze vorstin Sarah is in haar eigen team op alle posities beschikbaar. Zelfs onder de lat waar ze keigoed alle inzetten pareert. Het allerliefste wil Sarah dan ook profvoetbalster worden. Lukt dat dan toch niet dan staat werken bij de politie als goede tweede op haar bucketlist. Het allerbelangrijkste voor haar is mensen helpen en te ondersteunen. Op grote afstand erachteraan pas het vangen van boeven.
Zit in groep 5 van Basisschool Het Baken en heeft het daar reuze naar haar zin bij de juffen Anne en Wendy. Juf Wendy heeft nu een heel lief klein baby’tje genaamd Matz. De allerliefste juf van de hele school is wel haar juf Anne. ‘Die is echt wel heel lief’, vertelt de kleine meid spontaan en goed dat we dat nu allemaal weten. Rekenen en gymnastiek zijn wel de allerleukste lessen op school.
Papa is Wijnand en mama Vanessa. Daarnaast heeft Sarah een zusje die luistert naar de naam Olivia. Mama zorgt thuis voor gevarieerde maaltijden die gezond en voedzaam zijn. ‘Om te smullen’, volgens Sarah. Veel groene groentes met spinazie, andijvie en dat gaat er wel in bij de kleine meid. Want ze weet het als geen ander dat een echte profvoetbalster veel kracht nodig heeft. Ook bami lust ze graag en zo af en toe patat en daar is helemaal niets mis mee.
Papa Wijnand komt er achter het fornuis ook heel goed vanaf. Vette plussen zelfs, want het is een hele kunst om op speciale wijze gebakken aardappelen op tafel te toveren. Lijkt mij niet moeilijk maar dat is het helemaal niet waar. Dat zie ik echt helemaal fout. Het is volgens Sarah echt een regelrechte hit. Goed dat die grote meiden dat niet te weten komen want dan staan ze komende week wel ff vet cool bij jullie op de stoep om aan te schuiven om de gebakken piepers a la Wijnand te verorberen. Het recept schijnt wel een heel goed bewaard familiegeheim te zijn.
Haar favoriete speelster is aanvoerster Demi Verlangen en haar ploeg zijn de mannen van Feyenoord uit Rotterdam. Voetbal is haar alles en mocht zelfs de toss verzorgen van de scheidsrechter. Zat heerlijk in de dug-out bij Laura Klein Bog, Carla Hompot en ReneƩ Rens en na afloop nog even op de plaat met haar kanjer Demi Verlangen.
Had een hele fraaie middag en ze genoot zichtbaar. Kreeg in de kleedkamer nog alle versierselen overhandigd die bij deze prestigieuze titel horen. Het was voor vorstin Sarah een middag om van te genieten.
 
Meer beelden van Pupil Sarah ziet u hier.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten