zondag 13 november 2022

Pupil Nikki bouwt mee aan het succes van Berkel

Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen Berkel en Sporting ’70 was Nikki. Nou dat is een echte dame met visie maar bovenal met perspectief voor de toekomst. Gaat ervoor zorgdragen dat Berkel stabiel blijft.
Scoorde een hele fraaie treffer en leerde van niemand minder dan Faith Parto al een paar indrukwekkende schijnbewegingen. En van Faith leer je echt hoe je moet scoren. Want als een wervelwind ging Nikki op haar target af en schoot het leer achter doelvrouw Cherelle Tan van Sporting ’70 in de touwen.
De tienjarige Nikki speelt bij de jongens onder elf en haar positie is linksachter. Kortom, een solide betrouwbare robuuste verdedigster die zich niet gauw laat verschalken. De pittige tante met de indringende bruine kijkers zit in groep 7 van Basisschool de Poolster bij meester Yannick en heeft het daar prima naar haar zin.
Gymnastiek, rekenen en handvaardigheid de leukste lessen. Mees Yannick is volgens Nikki een hele goede onderwijzer want hij legt alles rustig en heel duidelijk uit. Daar scoort Nikki vette punten mee. En haar cijferlijst is al heel opvallend positief. Dat moet ook wel want Nikki wil dolgraag architect worden. Bouwen maar ook de berekeningen maken voor stabiliteit, voor nu maar ook voor in de verre toekomt. Ze weet als geen ander dat de weg naar een succesvol bouwkundige nog erg lang is en dat daar ook veel studie bij komt kijken.
Thuis bestaat het gezin uit papa Robert, mama Monique en grote broer Ruben. Eerlijk gezegd en gezwegen is het papa Robert die wel erg lekker en smaakvol zijn kookkunsten etaleert. Tortilla’s onder andere, heerlijke wraps goed gevuld en daar loopt het water zomaar uit de mond. Het is maar goed dat die grote meiden dat niet weten want anders komen die de boel verorberen.
Zorgzame mama Monique doet trouwens niet onder achter het fornuis. Speelt als geen ander met specerijen en kruiden. Juist die combinatie maken de gerechten zo heerlijk. Goed dat we dat ff weten want de groene groente gaat er dus echt wel in bij Nikki. Maar uiteraard voor pizza, patat en pasta’s kan je haar altijd wakker maken.
Haar favoriete speelster is Jacky Groenen en naast de vrouwen van Berkel is haar ploeg het Rotterdamse Feyenoord. De winst voor Berkel werd door Nikki al voorspeld en de hobby’s zijn voetbal, nog eens voetbal en dan tekenen. Construeren zoals dat het binnenkort benoemd gaat worden.
Mocht de toss uitvoeren van scheidsrechter Joop Lamers en zat heerlijk te genieten tussen de grote kanjers op de bank in de dug-out. Vooraf op de foto met Faith Parto en ja, dat gebeurt niet zo vaak. Ook met Isabel Heinsbroek en na afloop terwijl de dieprode stralen van de zon zich nog even lieten zien met Isabel en aanvoerster Demi Verlangen. Nikki had een onvergetelijke middag en kreeg na afloop alle versierselen die bij deze prestigieuze titel horen overhandigd. Deze middag blijft nog heel lang in het geheugen bij de kleine meid achter. En zo hoort dat ook. Meer beelden van Pupil Nikki ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten