zondag 23 oktober 2022

Pupil Stella wijst CSW de juiste weg

Pupil van de Week bij het KNVB-bekerduel tussen CSW en Achterveld was niemand minder dan Stella. De 8-jarige blonde jongedame speelt bij de meiden onder 9 en is in haar team op ieder plek inzetbaar.
Die kanjer is een echte alleskunner en als je eerst nog ff van Michelle Lem les krijgt in schijnbewegingen kan het eenvoudig weg niet meer mis gaan. Prachtig zoals Michelle dat ff vet cool voordeed. Tja, we weten dat Michelle volle zalen trekt want ze maakte in de wedstrijd wel het allermooiste doelpunt.
Maar dat deed onze kanjer Stella ook. De aftrap nemen en met een prachte slalom richting zestien om vervolgens het leer achter doelvrouw Demi Neerings in het net te schieten. Zo hé, dat was wel een heel belangrijk moment wat een voorbeeld was voor die grote meiden. Het doelpunt van Stella was de basis voor het succes van de 5-1 overwinning van CSW. Trouwens Stella wist al van tevoren dat CSW zou gaan winnen. Een prachtige voorspellende gave!
Stella wil dolgraag uitvinder worden. Jawel proeven maken en allerlei dingen uitdenken en proberen. Ze kan wel heel goed leren en zit in groep 5 van Basisschool Willispoort bij juf Marloes en meester Gerard. Vooral meester Gerard staat bij Stella hoog in het vaandel. En ja, dat kan ik me heel goed voorstellen want de ‘grappige’ meester is nota bene coach van het eerste mannenteam van Argon. Jawel voetballers onder elkaar en dat scoort naast een speciale band nu eenmaal vette punten. Rekenen, taal, spelling en gymnastiek zijn wel de allerleukste lessen en dat met hoge cijfers!
Voetbal is haar alles en haar lust en leven. Daarnaast is het skiën en zwemmen. Thuis met papa Marc, mama Karima en haar zusje Sara is het een hecht gezinnetje. Mama Karima is volgens Stella echt de allerliefste moeder die ieder dag weer zorgt dat gezonde kost op tafel staat. Broccoli, bloemkool en spinazie en papa Marc maakt zo af en toe heerlijke pizza’s en hele grote pannenkoeken. Nou, dat lusten die grote meiden van het eerste ook wel dus het is maar goed dat ze dat niet weten. Want anders komen die wel ff langs om ook een hapje mee te eten. Dan heb je echt een huis vol.
De favoriete voetbalploeg van Stella is Ajax en als speelster was het Lorena Fontijn van CSW. Die scoorde wel twee hele gave doelpunten terwijl Stella heerlijk de wedstrijd volgde vanuit de dug-out. Luister graag naar muziek van Kinderen voor Kinderen en droomt heerlijk weg bij de liedjes van Suzan en Freek.
Stella had de middag van haar leven en ging vooral op de foto met Michelle Lem en aanvoerster Joy van der Nolk van Gogh. Na afloop terloops nog even op de plaat met haar kanjers Lorena Fontijn, Michelle Lem en Marit Bon. Kreeg alle versierselen overhandigd die bij deze prestigieuze titel horen en kon terugzien op een wel heel bijzondere middag. Meer beelden van Stella, de Pupil van de Week, ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten