zondag 25 september 2022

Pupil Evi knutselt er flink op los

Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen SSS en Berkel was niemand minder dat de talentvolle Evi. Die wist wel ff heel vet cool te scoren. Zette Berkel doelvrouw Celine Lindhoudt toch maar mooi ff op het verkeerde been. Het was een voorbeeld maar die grote meiden van SSS coach Kenny Basteleus pikten het huzarenstukje niet op.
Evi is een voetbaltalentje met prachtige vlechtjes en tja, hoe kan het ook anders met zo’n papa en mama die luisteren naar de namen Wilko en Cerise. Waren beiden toonaangevende speler en speelster van SSS. De appel valt dus zeker niet ver van de stam.
De achtjarige Evi speelt bij de jongens onder tien met nog twee andere meiden. Is in het veld op iedere plek inzetbaar. Trouwens haar grote broer Stijn is ook al zo’n talent op de groene grasmat. Evi wil dolgraag profvoetbalster worden maar de slimme meid met de guitige blauw grijze kijkers weet ook dat die weg niet altijd haalbaar is. Als alternatief wordt het dan tandarts want leren en studeren is geen enkel probleem.
Zit is groep 6 van Basisschool De Blieken en heeft het bij juf Bianca reuze naar haar zin. Deze juf beschikt namelijk over speciale krachten en wordt niet gauw boos. Ook de wijze waarop les wordt gegeven levert volgens Evi een echte pluim op. Zo, die Evi scoort daarmee weer vette punten maar let wel op dat kinderen altijd de waarheid spreken.
Onze jonge dame met pit weet wat ze wil en buitenspelen en voetballen is haar alles. Is ook heel goed met kralen en schilderen. In feite een voetballend knutselkind. Een talent op meerdere vlakken is onze Evi. Eet gezonde groene groenten als spruitjes, broccoli en spinazie die heel smaakvol op tafel wordt getoverd door mama Cerise. Papa Wilko zorgt als goede huisvader voor andere kost zoals pannenkoeken en uitsmijters. En eerlijk gezegd en gezwegen is dat ook kunst op hoog niveau wat die papa’s allemaal kunnen kokkerellen. Dat mag ook wel eens gezegd worden, nietwaar. Haar favoriete ploeg is naast de vrouwen van SSS de mannen van Feyenoord. Dat geeft thuis wel een bonje met broer Stijn die juist fan is van Ajax. Haar voorbeeld en idool is Rosalie Hoogerwerf van SSS die nu helaas geblesseerd is.
Evi had de middag van haar leven en mocht van leidsman Marlon Mac Andrew de toss verzorgen. Ging zelfs met Rosalie op de foto, kreeg een fraaie bal en een prachtige oorkonde. Oma Loes kwam ook kijken en opa Kees had verplichtingen met een andere tak van sport namelijk dammen. Maar het was een fantastische middag voor Evi die ze niet zo snel vergeet. Meer beelden van Pupil Evi ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten