zaterdag 25 juni 2022

BERKEL is HOOFDKLASSER!!!

In een uiterste spannende finale heeft Berkel haar target gepakt. Promotie naar de Hoofdklasse vrouwen is door de 2-1 overwinning tegen IJFC uit IJsselstein een feit.
Op neutraal terrein werd de finaleronde van de nacompetitie afgewerkt. Het Alphense Sportpark De Bijlen op de terreinen van Alphense Boys was de plaats van handeling. Uiterst sfeervol met vuurwerk en dat ook tijdens het spannende duel. 
In de 35e minuut kwam Berkel via Allyssa Daal op een 1-0 voorsprong.

 
Vlak na de pauze was het niemand minder dan Lindy Hogedoorn die de 2-0 op het scorebord deed prijken. Emotie volop en daar liep René Rens tegen aan. Maar de match was een pure propaganda voor het vrouwenvoetbal. Het werd billenknijpen voor de tien speelsters van Berkel. IJFC schoot de aansluitingstreffer nog in de touwen en de ploeg miste op de valreep nog een strafschop maar het team uit Lansingerland promoveert naar de Hoofdklasse vrouwen.

Proficiat voor de speelsters, technische- en medische staf en het bestuur van een club die toonaangevend en vooruitstrevend is voor het meiden- en vrouwenvoetbal in de regio. Nadat de kruitdampen waren verdwenen bleef het nog lang onrustig in Alphen aan den Rijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten