dinsdag 5 mei 2020

Het nieuwe normaal

De huidige samenleving met sociale contacten op een ander niveau. Zeg nu niet dat alles in het verleden beter was. Echter wel degelijk blijft de hunkering naar vervlogen momenten in de voetbalsport en alles wat daarmee te maken heeft.


Voetbal is en blijft een teamsport waarbij de sportieve duels niet werden gemeden. Voor nu verleden tijd en de wil, zin en begeerte om de bal weer rond te spelen het ultieme verlangen van dit moment.


Nog niet zo lang geleden voetbalde de Berkel vrouwen tegen Feyenoord. Het lijkt nu al een eeuwigheid geleden maar het was wel genieten van de voetbalsport. Trouwens cvv Berkel bestaat in 2021 60 jaar.


De vrouwenafdeling van de vereniging is inmiddels al vijfenveertig jaar actief. Toentertijd een opvallend initiatief van een groep meiden die wilde ballen. Nou, dat had toch wat voeten in aarde maar het bestuur van de club was vernieuwend en geëmancipeerd bezig. Na vier decennia is de vereniging uitgegroeid tot een toonaangevende club in het vrouwenvoetbal. En dat  met een duidelijk regionaal karakter.

Berkel tegen Feyenoord

Geen opmerkingen:

Een reactie posten