zondag 29 september 2019

Jasmijn, de tandenfee van Berkel

Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen Berkel en RCL was Jasmijn. Een opvallende jonge dame met vrolijk krullende lokken. Voetbal haar alles en grote fan van de Berkel vrouwen. Wie trouwens niet, want zo is het wel. Voetbalt met veel plezier in de meisjes onder elf en scoorde in de ochtend een heel belangrijk doelpunt. Jasmijn is een echte routinier die op alle plekken in haar team inzetbaar is.


Doet het goed bij meester Jeroen van de Prins Willem-Alexanderschool. Zit in groep 7 en heeft het echt reuze naar haar zin. Mees Jeroen leest heel goed voor en doet altijd leuke spelletjes met de groep enthousiaste en leergierige leerlingen. Want geleerd wordt er wel degelijk. Rekenen en spelling haar leukste lessen. 


De 9 jarige met een guitige blik in de groenblauwe ogen zit echt op een praatstoel. Neemt er rustig de tijd voor en vertelt heel doordacht dat ze later tandarts wil worden. En dat niet alleen om mama Yolanda in de toekomst een speciale behandeling te geven. Die is dat lange wachten bij de tandarts echt helemaal zat. Nee hoor, want zorg verlenen op het gebied van de mond met tanden en kiezen is helemaal haar ding. In Berkel krijgen de inwoners dus binnenkort dus een echte tandenfee maar Jasmijn is op de hoogte dat de weg nog lang is.


Eet het liefste pizza en patat maar weet als geen ander alles af van gezonde groente zoals spinazie, groene broccoli en witte bloemkool en dan die bloemkool het allerliefste met een sausje. Mmm mmm, dat is volgens Jasmijn echt een lekkernij en gaat erin als koek. Thuis tovert mama Yolanda de heerlijkste gerechten op tafel. ‘Dat heeft mama geleerd van oma Kitty en dan is het altijd goed’ floept er zomaar uit bij Jasmijn.


Goed dat die meiden van Berkel dat niet weten want anders staan die zomaar ff vet cool voor de deur om aan te schuiven en mee te eten. Die houden ook wel van lekkere gezonde en bovenal smaakvolle gerechten.
Papa is Michael en Jasmijn heeft een grote zus die luistert baan de naam Amber. Als tandarts het niet gaat worden is juf worden op een basisschool ook wel heel aanlokkelijk voor Jasmijn. Maar om die weg te bewandelen dient nog wel wat jaartjes geleerd te worden.


Jasmijn had de middag van haar dromen. Helemaal weg van aanvoerster Demi Verlangen en laten we eerlijk zijn die speelde wel ff een vette partij op de groene sprieten. Na afloop nog even op de foto met Demi en zeg nu zelf wil dat nu niet.
Maakte voor aanvang een prachtig doelpunt. Liet toch mooi de studente geneeskunde Hannah van den Heuvel van RCL de gang naar het net maken.


Gezellig chillen in de dug-out met Peta Houting en Julia Romers. Tja dat wil je toch niet missen, nietwaar.
Heeft ultieme hobby’s want kan vissen uit het water laten springen en er komt echt geluid uit de trompet. Maar Jasmijn genoot bovenal van alle aandacht en de leuke bijkomstigheden. Het was voor Jasmijn een middag om nooit meer te vergeten. 


Meer beelden van Pupil Jasmijn ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten