zondag 22 september 2019

RCL II pakt punt tegen sterk DSVP

Leuk en spannend duel tussen het tweede team van RCL en DSVP. Na een half uur spel scoorde voor de ploeg van coach Cees Kruys aanvoerster Kiri Boekwijt. Zette DSVP daarmee op voorsprong. Racing doelvrouw Cynthia Roeleveld moest noodgedwongen met een zwaar geblesseerde vinger het speelveld verlaten. Ellis Oort nam plaats onder de lat en deed dat verdienstelijk.

In de tweede helft dreiging van RCL en dat leverde in de 48e minuut de gelijkmaker op. Een fraai doelpunt diagonaal in de verre kruising geschoten door Sara Galeano Rueda. Coach Patrick Kuipers was er zichtbaar erg blij mee.
In de 63e minuut kwam DSVP via een fraai doelpunt van Bo van Niel weer op voorsprong. De ploeg uit Pijnacker leek op de volle buit af te gaan maar daar dacht aanvoerster Nikki van Luxemburg toch net even anders over. Schoot in de voorlaatste minuut RCL naast DSVP. Eindstand 2-2 en derhalve een puntendeling.