zondag 8 oktober 2017

Wervelwind Suze scoort fraai

Wat een klasse heeft Suze in huis zeg. Om stil van te worden. De linksachter uit de meisjes onder elf scoorde zoals Lieke Martens dat bij Oranje en Barcelona met regelmaat doet. Fantastisch gewoon om die grote meiden uit het verre Zeeland te omspelen en het leer achter Jade Massing in de touwen te schieten.


Suze is de Pupil van de Week bij het duel tussen Berkel en Smerdiek en werd op de druilerige zaterdagmiddag bij Berkel in het zonnetje gezet. Dat openingsdoelpunt neemt niemand meer de kleine ster met de lieftallige hartjes in de oortjes meer af.

Suze is een leergierige hippe jonge dame maar wel als het haar uitkomt. Doet het goed in groep zeven van Basisschool De Kwakel maar zelfstandig als ze is weet de kleine blonde Suze met de kuiltjes in de wangen wel degelijk haar toekomst onder woorden te brengen. De ogen fonkelen want rekenen gaat uitstekend na gymnastiek en tekenen. Want dat zijn wel haar kei vette vakken.


Suze wil dolgraag profvoetbalster worden zoals ook Lieke Martens dat doet. Anderzijds is tekenen ook heel mooi. Want als voetbalster worden toch niet zou lukken of blessures haar pad kruisen is modeontwerpster een roeping die aanspreekt. Immers voetballen en ontwerpen maken is haar lust en leven. Een lange creatieve weg nog te gaan maar Suze is daarvan wel doordrongen. Knap hoor en trouwens Suze is fan van ADO Den Haag.


Niet zo vreemd hoor, want papa René is als echte Hagenees daar ook supporter van. Ook haar grote broers Mink en Stein zijn in het Haagse geboren.
Dus ADO Den Haag de logische ploeg. In de ochtend had Suze niet gevoetbald wat vrijdag was het groot feest. Tante Melanie trad in de hofstad in de echt. Een fantastisch trouwfeest dus en ff geen voetbal. Suze was er nog van onder de indruk. Dat mag uiteraard en de hartjes in de oortjes fonkelden net als de twee blauw grijze kijkers.


Met Suze heerlijk over sushi gesproken. Wat voor fantastische lekkernij dat wel is. Dat gaat er altijd wel in bij de kleine meid en dan loopt het water je al uit de mond. Ook bij fysiotherapeute Michelle Viveen die gezonde voeding altijd met spierkracht in verband brengt.
De inhoud met zalm of tonijn in combinatie met rijst, komkommer en zeewier. Oh zo gezond en thuis kookt papa René het lekkerst.
Terloops vertelde de kleine meid dat mama Dosha ook wel goed in de keuken is maar die witlof van mama staat niet op nummer één op haar verlanglijstje. Zo dat weten wij dan ook weer en zullen het niet doorvertellen.


Lekker naast Michelle Viveen in de dug-out genieten van het spel van Berkel. Had ook bijna de juiste uitslag voorspeld. Dat scheelde niet veel en klasse hoor. Vet cool ff met Berkel speelster Demi Verlangen op de plaat. En je weet het want Demi speelde verleden seizoen nog bij ADO Den Haag. Wat een toeval toch weer. Een beeld waar je vriendjes en vriendinnetjes stinkend jaloers op gaan worden. Want zeg nu zelf, wie zou er nu niet met Demi op de foto willen?


Na afloop een fraaie oorkonde en de wedstrijdbal met alle handtekeningen van de speelsters van Berkel. En die bal ligt in de nacht naast haar mee te dromen op het hoofdkussen. Suze schoot wel vet cool de eerste in de touwen!  Superblij en trots en een middag die niemand haar meer afneemt.

Meer beelden van Pupil van de Week Suze ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten